A ráckevei Ács Károly Művelődési Központ 2019. Adventjére is meghirdeti a Mézes Ráckeve című alkotópályázatát, melynek idei témája : „ JÁNOS VITÉZ”

Legyen az idei kiállítás Petőfi Sándor: János Vitéz verses meséje, elbeszélő költeménye, melyet mi adventi fényekbe öltöztetünk, csakúgy, ahogyan városunk is felöltözik az ünnepi fények felgyújtásával! Várjuk mindazon sütni szerető kicsik és nagyok, baráti társaságok, óvodai és iskolai csoportok, klubok, hagyományőrző egyesületek, munkahelyi csapatok, stb. jelentkezését, akik szívesen készítenének installációt, jelenetet, szereplőket (bárányok, tündérek, zsiványtanya, francia királylányok, boszorkánykunyhó, csatajelenet… stb….) a mesevárosunkba mézeskalácsból!

Az alkotások maximális alapterülete 50*50 cm lehet, magassága maximum 40cm. Az összeállításnál kérjük az alkotókat, hogy vegyék figyelembe, hogy a kiállítási anyagot többször is mozgatni fogjuk.

A beérkezett pályamunkákat Advent idejére mind kiállítjuk Ráckevén az Ács Károly Művelődési Központban.

A kiállítás megnyitója november 25-én lesz.

A pályaművek leadása: 2019. november 20. péntek és 23. hétfő, 8-16óra között, helyszíne az Ács Károly Művelődési Központ (2300 Ráckeve, Kossuth utca 51.) Ahhoz, hogy a kiállítást megfelelően elő tudjuk készíteni, kérjük, aki kedvet érez az alkotáshoz, előzetes jelentkezését küldje el a szervezes@akmk.rackeve.hu email címre.